vrijdag 6 juni 2014

Babykaartjes


Dit keer een paar babykaartjes die ik gemaakt heb. De plaatjes zijn weer van de vintage vellen van Gerda's Hobbyshop. De gebruikte mallen zijn van Marianne Design. Het papier komt bij de Action vandaan.


De kinderen moeten ook altijd even zien wat mamma gemaakt heeft. "Herman!!", riepen ze in koor bij het zien van deze kaartjes. Er is natuurlijk maar één baby en dat is onze Herman... ;)

3 opmerkingen:

 1. Hoi Gerrie,
  Wat heb je 2 schattige babykaartjes gemaakt,lief zijn de plaatjes van Gerda, ik gebruik ze ook graag..
  Ik wilde jou ook gaan volgen, maar ik zie geen volglijst..misschien moet je die nog plaatsen..Leuk dat je mij gaat volgen, fijn Pinksterweekend,groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ans,
   Bedankt voor de tip! Zo zie je maar: het is allemaal nog nieuw voor me. Maar ik heb het toegevoegd. Jij ook fijne Pinksterdagen!
   Groetjes, Gerrie

   Verwijderen
 2. Hoi Gerrie,
  Wat leuk dat je mij gaat volgen ik ga jou ook volgen hoor. Ik zie dat je nieuw bent in blogland ik kan je vertellen dat het erg leuk is en ook wel een beetje verslavend hihi. Het is zo leuk om inspiratie bij elkaar op doen voor je zelfgemaakte kaartjes en ook is het fijn om reacties van elkaar te krijgen. Je bloggie ziet er heel gezellig uit en je eerste kaartjes en haakwerk zien er prachtig uit. Ik wens je heel veel plezier met je hobby en het bloggen.
  Fijn Pinksterweekend groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen