dinsdag 10 juni 2014

TekstkaartVandaag een tekstkaart, gemaakt met de mooie creatable LR0200 van Marianne Design. Tekstkaarten maak ik altijd graag, in de hoop dat het iemand tot troost of steun mag zijn.

Omdat ik met dit warme weer veel buiten ben met de baby, heb ik een leuk patroontje opgezocht om een petje voor hem te haken. Nu het nog droog is, zal ik eerst lekker op zoek naar garen. Dan kan ik aan de slag.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Gerrie,
  Wat een mooie kaart heb je gemaakt.. mooi papier en een prachtige tekst..ben benieuwd naar je petje...
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk dat je volger op mijn blog bent geworden ,ben ook even bij jou op bezoek geweest leuke mooie kaarten maak je zeg ,zoals je gezien hebt maak ik geen kaarten ,maar van alles wat het rokje is ook mooi geworden staat altijd zo leuk bij die meisjes he ,staat ook nog op mijn lijstje om te maken ,zoals ik zie ben jij een beginnende blogger altijd spannend he zo in het begin ik zelf blog al bijna 2 jaar, bloggen is leuk maar soms moet ik even afstand nemen je ziet zo veel voorbij komen ,maar desalnietemin het blijft leuk, grtjs mery.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige kaart met een dito Bijbeltekst. Hoop dat het tot bemoediging mag zijn voor degene die de kaart ontvangt. Leuk dat je volger bij me bent geworden. Ik ben het bij jou ook geworden.
  Groetjes Tineke
  ps: zou je de woordverificatie uit willen zetten? Zo lastig als je je bloglijst af wilt gaan en ook nog de woordverificatie moet typen. Als je niet weet hoe dit moet, mag je gerust mailen. Mijn e-mailadres vind je rechtsboven op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie bemoedigende tekst. Het kaartje klopt helemaal in zijn geheel!

  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt met deze mallen van Marianne Design!
  Het is een prachtig geheel door de rustige kleuren, echt heel mooi.
  Ben gelijk volger van je blog geworden.
  Groetjes, Marleen
  http://handmadebymarleen.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen